Általános szerződési feltételek

A SZOLGÁLTATÓ ADATAI

Elmetágító rajzolás, Festészeti programok, Alkotóműhelyek
A szolgáltató: JAR Art Nonprofit Kft.
Adószám: 23039980-3-41
Cím: 1139 Budapest, Forgách u. 19.

Elmetágító rajzolás, Festészeti programok, Alkotóműhelyek
A szolgáltató: Tóthné Bartók Erzsébet ev.
Nyilvántartási szám: 39640482
Adószám: 66827328-1-33
Cím: 2191 Bag, Szt. András u. 115.

Köszönjük, hogy Weboldalunkat felkereste és szolgáltatásainkat használja. Szolgáltatásaink használatával, illetve vásárlásával elfogadja a szerződési feltételeinket, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el!

Felhívjuk figyelmét, hogy a JAR Art Nonprofit Kft - Adatkezelési szabályzata - és a - Szerzői jogok -, az - Általános szerződési feltételek - részét képezik, az ott megfogalmazott szabályok a két fél között kötött szerződés teljes értékű részét képezik, ezért kérjük azokat is figyelmesen olvassa el.

 

1. Ajándék videólecke igénylése

Az e-mail címe megadásával juthat az ajándék videóleckékhez. Az ajándék videóleckék igénylése semmilyen pénzbeli fizetéssel, kötelezettséggel nem jár, a videók elérése teljesen ingyenesen történik.
A feliratkozással azonban önkéntes hozzájárulását adja ahhoz, hogy a JAR Art Art Nonprofit Kft rendszeresen elektronikus leveleket küldjön az Ön részére.
A levélküldő rendszerünkön keresztül, minden hírlevelében lehetőséget biztosítunk a hírlevelekről történő leiratkozásra, de a lemondani kívánt e-mail címről küldött lemondó e-maillel is kérhető az adatbázisból való törlés.
(A feliratkozással a birtokunkba jutott e-mail cím, mint személyes adat kezelése, a – JAR Art Nonprofit Kft Adatkezelési szabályzata - szerint történik.)

 

 

2. Tantermi-, vagy online tanfolyami szolgáltatás

 

Jelentkezés

Jelentkezni az EKOR (https://ekor.bm.hu) honlapon, a meghirdetett tanfolyamokra lehetséges. a jelentkezés nem jelenti a részvétel elfogadását, mivel a részvételi létszám korlátozott. A jelentkezés elfogadásáról, illetve elutasításáról a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács értesítést küld.

A tanfolyami részvétel a jelentkező számára ingyenes.

 

Lemondási feltételek
Ha a meghirdetett tanfolyam elmarad

Amennyiben a tanfolyamra jelentkezők száma nem éri el a minimális 10 fő létszámot, vagy egyéb rendkívüli okok miatt a tanfolyamot nem tudjuk megtartani, másik időpontot egyeztetünk önnel. 

A tanfolyami díjak fizetése

A tanfolyami részvétel a résztvevők számára ingyenes, a tanfolyamokat a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács finanszírozza.

 

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A szolgáltatásaink használatával nem szerez a szolgáltatásokra, vagy az általuk elérhető tartalomra vonatkozóan (beleértve a digitális online oktató anyagok elérhetőségéhez szerzett jogosultságot) semmiféle szellemi tulajdonjogot.>
Az online oktatóanyag megtekintésére kap jogosultságot, a tanfolyami videó megjelenését követő 30 napon belül. 

Az esetleges hibákat, problémákat a JAR Art Nonprofit Kft ügyfélszolgálatán jelezheti (telefonon: Bartók Erzsébet 0630-383-3606, 8:00-18:00 között, vagy e-mailben az elmetagito@elmetagito.hu e-mail címen).

A honlap teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Kérem olvassa el a -Szerzői jogok - erre vonatkozó rendelkezéseit is, mely rendelkezések az Általános szerződési feltételek részét képezik.
 

 


1139 Budapest Forgách utca 19.
+36-30-383-3606 | elmetagito@elmetagito.hu

Általános szerződési feltételek | Adatkezelési szabályzat | Szerzői jogok
© elmetagito.hu - Minden jog fenntartva.

:: Váltás hagyományos asztali verzióra ::