A képtár használatának feltételei

A KÉPTÁR célja, hogy felületet biztosítson az amatőr alkotóknak, hogy bemutathassák alkotásaikat.
Mivel szeretnénk ehhez színvonalas kiállítóteret biztosítani, fontos, hogy az alábbiakat tartsd be:

A feltöltött alkotás:

Az oldal szellemiségének nem megfelelő alkotásokat töröljük az oldalról. A törlés ellen e-mailben panasszal élhetsz, de feltöltőként el kell fogadnod, hogy az oldal üzemeltetőinek indoklás nélküli joga van törölni a nem megfelelőnek ítélt feltöltéseket.

A REGISZTRÁCIÓ

A KÉPTÁR regisztráció nélkül is látogatható.

A KÉPTÁRBA képet feltölteni, kommentelni azonban csak regisztrációt követően lehetséges.

A regisztráció szabályai:

A regisztráció során kérjük, valós adatokat adj meg. A regisztrációs adatok a – Saját oldalon – bármikor módosíthatók.

Érdemes a saját nevedet megadni, ugyanis egy esetleges szerzői jogi kifogás, bejelentés esetén, a fantázianévvel feltöltött képet, vizsgálat nélkül töröljük.

Bár nem kötelező, kérjük, hogy tölts fel bemutatkozó szöveget és fotót önmagadról, hogy a nézelődők képet tudjanak alkotni rólad, az alkotóról is.

A KÉPEK FELTÖLTÉSE

Csak alkotásról készült fotót tölts fel!

Az alkotásról készült fotódnak az alábbi kategóriák egyikébe kell tartoznia:

Fotót a – Kép feltöltése – menüben, a saját gépeden történő file kiválasztásával tölthetsz fel. A kép JPG formátumú és 1 MB-nál kisebb fileméretű legyen. 1MB-nál nagyobb file méretű képet a rendszer nem enged feltölteni.

Profilképnek, csak max. 150x150 pixel méretű kép tölthető fel.

FONTOS, hogy a képről készült fotók legyenek élesek, ne torzuljanak, és a képen kívül mást nem ábrázolhatnak. A rosszul szerkesztett, rossz minőségű képeket a moderátor törölheti az oldalról.

A képek megvágásához, átméretezéséhez a Segítség menüben találsz leírást.

KEDVELÉSEK

A kép adatlapján a kis szivecskére kattintva tudod "tetszikelni" a képet. A tetszésnyilvánítás anoním, mert az őszinte véleménnyilvánítást szeretnénk támogatni és nem az udvarias kedveléseket.

 

LEÍRÁSOK, HOZZÁSZÓLÁSOK, KOMMENTEK

Az oldalunkon engedély nélkül TILOS reklámozni! A bemutatkozásodban és a kommentjeidben sem reklámozhatsz eseményeket, oldalakat, cégeket. A bemutatkozásodban csak a magánszemélyként készült saját oldaladra (Web, Facebook, Blog, stb.) mutató hivatkozás adható meg. Amennyiben hivatkozol egy ilyen oldaladra, a kölcsönösség jegyében kérjük, hogy arról az oldalról is hivatkozz vissza ide.

A hozzászólásokban tartózkodj minden indulattól, sértő megjegyzéstől, a szerzőre utaló bántó minősítéstől. Ne használj obszcén szavakat. Kritikáid legyenek segítő szándékúak.

Az oldal szellemiségét sértő kommenteket a moderátorok törlik.

 

 

A KÉPTÁR üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a - KÉPTÁR HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI-t. Amennyiben kérdésed van, vagy panasszal kívánsz élni, kérjük írj az elmetagito kukac elmetagito.hu e-mail címre. A regisztrációval mint felhasználó kijelented, hogy a - A KÉPTÁR HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI-t megismerted, annak tartalmát elfogadod, és egyben hozzájárulsz adataid tárolásához. Az adatkezeléssel kapcsolatos szabályzatunkat az oldal alján olvashatod.


1139 Budapest Forgách utca 19.
+36-30-383-3606 | elmetagito@elmetagito.hu

Általános szerződési feltételek | Adatkezelési szabályzat | Szerzői jogok
© elmetagito.hu - Minden jog fenntartva.

:: Váltás hagyományos asztali verzióra ::