A képtár használatának feltételei

A KÉPTÁR célja, hogy felületet biztosítson az amatőr alkotóknak, hogy bemutathassák alkotásaikat.
Mivel szeretnénk ehhez színvonalas kiállítóteret biztosítani, fontos, hogy az alábbiakat tartsd be:

A feltöltött alkotás:

Az oldal szellemiségének nem megfelelő alkotásokat töröljük az oldalról. A törlés ellen e-mailben panasszal élhetsz, de feltöltőként el kell fogadnod, hogy az oldal üzemeltetőinek indoklás nélküli joga van törölni a nem megfelelőnek ítélt feltöltéseket.

A REGISZTRÁCIÓ

A KÉPTÁR regisztráció nélkül is látogatható.

A KÉPTÁRBA képet feltölteni, kommentelni azonban csak regisztrációt követően lehetséges.

A regisztráció szabályai:

A regisztráció során kérjük, valós adatokat adj meg. A regisztrációs adatok a – Saját oldalon – bármikor módosíthatók.

Érdemes a saját nevedet megadni, ugyanis egy esetleges szerzői jogi kifogás, bejelentés esetén, a fantázianévvel feltöltött képet, vizsgálat nélkül töröljük.

Bár nem kötelező, kérjük, hogy tölts fel bemutatkozó szöveget és fotót önmagadról, hogy a nézelődők képet tudjanak alkotni rólad, az alkotóról is.

A KÉPEK FELTÖLTÉSE

Csak alkotásról készült fotót tölts fel!

Az alkotásról készült fotódnak az alábbi kategóriák egyikébe kell tartoznia:

Fotót a – Kép feltöltése – menüben, a saját gépeden történő file kiválasztásával tölthetsz fel. A kép JPG formátumú és 1 MB-nál kisebb fileméretű legyen. 1MB-nál nagyobb file méretű képet a rendszer nem enged feltölteni.

Profilképnek, csak max. 150x150 pixel méretű kép tölthető fel.

FONTOS, hogy a képről készült fotók legyenek élesek, ne torzuljanak, és a képen kívül mást nem ábrázolhatnak. A rosszul szerkesztett, rossz minőségű képeket a moderátor törölheti az oldalról.

A képek megvágásához, átméretezéséhez a Segítség menüben találsz leírást.

KEDVELÉSEK

A kép adatlapján a kis szivecskére kattintva tudod "tetszikelni" a képet. A tetszésnyilvánítás anoním, mert az őszinte véleménnyilvánítást szeretnénk támogatni és nem az udvarias kedveléseket.

 

LEÍRÁSOK, HOZZÁSZÓLÁSOK, KOMMENTEK

Az oldalunkon engedély nélkül TILOS reklámozni! A bemutatkozásodban és a kommentjeidben sem reklámozhatsz eseményeket, oldalakat, cégeket. A bemutatkozásodban csak a magánszemélyként készült saját oldaladra (Web, Facebook, Blog, stb.) mutató hivatkozás adható meg. Amennyiben hivatkozol egy ilyen oldaladra, a kölcsönösség jegyében kérjük, hogy arról az oldalról is hivatkozz vissza ide.

A hozzászólásokban tartózkodj minden indulattól, sértő megjegyzéstől, a szerzőre utaló bántó minősítéstől. Ne használj obszcén szavakat. Kritikáid legyenek segítő szándékúak.

Az oldal szellemiségét sértő kommenteket a moderátorok törlik.

 

 

A KÉPTÁR üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármikor megváltoztassa a - KÉPTÁR HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI-t. Amennyiben kérdésed van, vagy panasszal kívánsz élni, kérjük írj az elmetagito kukac elmetagito.hu e-mail címre. A regisztrációval mint felhasználó kijelented, hogy a - A KÉPTÁR HASZNÁLATÁNAK FELTÉTELEI-t megismerted, annak tartalmát elfogadod, és egyben hozzájárulsz adataid tárolásához. Az adatkezeléssel kapcsolatos szabályzatunkat az oldal alján olvashatod.

Kérdésed van? Írj nekünk!
Kérjük írd be az elme szót

Elérhetőségeink

1139 Budapest Forgách utca 19.
+36-30-383-3606
elmetagito@elmetagito.hu